Kaliteli Siteler, Firma Tavsiyeleri

Çeşitli sektörlerde hizmet veren firmaların ürünleri ve referansları hakkında bilgilerin yer aldığı kaliteli firma sitesidir.

Uzmanlar Cam Balkon

Balkonlarınızı her mevsim rahat bir şekilde kullanmak için tercih edebileceğiniz balkon camlama sistemleri, görüntü kaybı yaşatmadan en verimli kullanım imkanı sunar. Yeni yapılarda görmeye alıştığınız sürgülü veya katlanabilir cam balkon sistemleri şık tasarımları yanı sıra, özellikle rüzgarlı havalarda soğuk havanın geçişini engelleyerek yakıt yönünden de tasarruf sağlamaktadır. Balkonun ebat ve ölçüsüne göre değişiklik gösteren fiyatlar nedeniyle, öncesinde keşif yaptırılması gerekmektedir. 

Darbelere karşı dayanıklı olan temperli camların arka kısmında yer alan güvenlik kilidi, dışarıdan gelecek tehlikelere karşı koruma görevi yapmaktadır. Kış aylarında balkonunuzda erzak ve çeşitli gıdalarınızı donma olmadan muhafaza etmeniz için en iyi cam balkon malzemeleri tam aradığınız üründür.

Cam malzemelerin birbirine çarpmasını ve soğuk havanın aralardan girmesini engelleyecek şekilde ara kısımlarda yer alan slikonlar, mevsimsel değişmeler ile sararma veya eskime gibi durumlar ile karşılaşabilir. Oldukça ucuz bir ürün olan ara silikonlar 5 - 7 yıl arasında değiştirilmesi gerekmektedir.

İstanbul Bayrampaşa bölgesinde kurulmuş olan Uzmanlar Grup, müşterilerinin taleplerini en iyi şekilde çözüme ulaştırmak için, kullandığı malzemelerde TSE'ye uygun ürün seçenekleri ile hizmet vermektedir.

f:id:ilaydabilisim:20190220171421j:plain

Balkon Camlama

Cam Balkon kapatma sistemi uygulanan alan için farklı aksesuar seçeneklerimiz mevcuttur. (Cam balkon perdeleri vs.) Ödeme konusunda sizlere en uygun seçenekleri sunuyoruz. Bayi sayımız günden güne artış göstermesinden dolayı, artık müşterilerimiz kağıthane cam balkon firmamızdan da bölgesel olarak hizmet alabilecektir.


Isıcamlı katlanabilir cam malzemeler L ve U balkon seçeneklerinde rahatlıkla uygulanabilir.Ses ve kirli havanın geçişini engelleyen bir tasarıma sahip olan cam balkonlar ayrıca, yakıt yönünden de tasarruf sağlanmasına olanak tanır.